FACILITETER

Information om metropolis

Information om indretningen og faciliteterne i Metropolis.

PRECIOUS MESSAGE

I don't think that architecture is only about shelter, is only about a very simple enclosure. It should be able to excite you.

SERVE THE CHURCH

I don't think that architecture is only about shelter, is only about a very simple enclosure. It should be able to excite you.

CHARITY EVENTS

I don't think that architecture is only about shelter, is only about a very simple enclosure. It should be able to excite you.

Bo i spændende storbyer

Hver etage har sit eget tema

Har du altid drømt om at bo i Paris eller New York? I Metropolis er det muligt. Alle etagerne i bygningen er indrettet med hvert sit spændende tema, ud fra 5 af verdens største byer. På 3. etage ligger Paris, som oser af cafe stemning. Besøg Tokyo på 2. etage med udsigt til Fujiyama. Eller tag til Havana på 1. etage, hvor farverige dollargrin og damer med store cigarer pryder billedet. I stueetagen ligger New York, med taxa'er og graffiti i gadebilledet. Og hvis man er mere til surf og badetøj, må man down under i kældere og bo i Sydney.
Se flere billeder af den spændende indretning i galleriet.

For de aktive

Fitness rum

I kælderen har vi et fitnessrum til fri afbenyttelse for Metropolis beboere. Fitnessrummet er udstyret med et udvalg af de maskiner, du vil finde i dit lokale fitness center, og adgang er muligt døgnet rundt.

for fællesskabet

TV stue

På 1. etage har vi en TV stue i fælles arealet. Her er store sofaer, borde og stole, der indbyder til fælles hygge og filmaftener. Tv'et har den store kanalpakke, så det er muligt at se netop den kanal, du ønsker.

Fordi rent tøj er essentielt

Vaskeri

I kælderen forefindes bygningens fælles vaskeri. Her er 4 vaskemaskiner og 4 tørretumblere.
En vask koster 15 Kr. incl. sæbe.
En tørring koster ligeledes 15 Kr.
Vaskeriet afregnes sammen med huslejen.
For de sultne

Fælles køkken

I stue etagen har vi et stort fælles køkken, med god plads til madlavning, fællesskab og hygge. Køkkenet er aflåst og kan bookes igennem kontoret eller repræsentanter blandt vores beboere.
Fordi frisk luft er sundt

Grønne arealer

Foran bygningen ligger vores store grønne areal. Her er plads til boldspil, hygge og solbadning. Inde i de store cirkelformede hække findes borde, bænke og grill til brug for beboerne. Og i enden af parkeringspladsen findes en basketball bane.For sikkerhedens skyld

adgangskontrol og cykel parkering

Bygningen er udstyret med adgangskontrol, der begrænser adgangen for uvedkommende til Metropolis. Alle beboere får en grøn brik, der åbner dørene i bygningen.
Alle fælles arealer, gange og området omkring Metropolis er videoovervåget 24 timer i døgnet. Bygningen har også vagtservice tilknyttet, der fast kommer forbi bygningen flere gange i døgnet. Vagtservice er tilgængelig 24 timer i døgnet og kan altid tilkaldes telefonisk, hvis beboerne i Metropolis føler behov herfor.
Cykelparkering er mulig i vores aflåste indhegning. Ekstra sikkerhed for cykelparkering er mulig i aflåst rum i kælderen for en merpris af 50 kr. pr. måned.

Fordi vi gerne vil være tæt på vores lejere

Kontor og vicevært

I stueetagen har Estate Partners deres kontor. Her kan vores ansatte svare på alle spørgsmål og det er muligt at komme i kontakt med bygningens vicevært. Kontoret er åben alle hverdage fra 09.00 - 12.00.
Kig ind eller ring til os på tlf: 5320 2222
VORES MISSION

Lejeren i fokus!

Metropolis er ejet af firmaet Estate Partners. Vi er en familieejet virksomhed med rødder i Kolding, hvor vi ejer flere bygninger, som udlejes til både private og erhverv. Som familieejet virksomhed, går vi meget op i de nære værdier, tryghed og komfort. Dette er især synligt i Metropolis, hvor de trygge rammer, fællesskab og service er blandt de ting, vi sætter stort fokus på. Vores mission for Metropolis er, at give vores lejere mere end bare en bolig.

LEARN MORE
Beboernes borgmester

"Jeg er altid klar til at hjælpe, når estate partners ikke kan træffes. hvis du har behov for hjælp, så kan jeg KONTAKTES på messenger og telefon, eller du kan komme og banke på min dør.”

Vi har i Metropolis udpeget en "borgmester." Nicki kan hjælpe med stort set alt, eller sætte gang i hjælp med virksomhedens samarbejdspartnere, hvis et akut behov opstår uden for kontorets åbningstid.

Som beboer i Metropolis, finder du Nicki's kontakt informationer på vores infoark på gangene.

SUBSCRIBE TO OUR
NEWSLETTER

Sign up with your email address to receive news and updates

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.