Samarbejde på tværs

"Studieby kolding er et tværgående samarbejde imellem kolding uddannelses institutioner, ungdomsboliger og kolding kommune.”

Læs her under kort om Studieby Kolding, og besøg deres hjemmeside for at lære meget mere..

Fordele i studieby kolding

Kolding byder på en hel række af uddannelses muligheder.

i 10 minutter gå afstand fra Metropolis ligge 3 af Koldings videregående uddannelses institutioner. Syddansk Universitet (SDU) ligger ca. 800 meter væk, med sine 25 uddannelses muligheder. Designskolen Kolding ligger ca. 900 meter væk, her udbydes 8 uddannelser. International Business Akademi (IBA) ligger ca. 900 meter væk, og udbyder 11 uddannelser. Det er hele 44 uddannelser inden for 1000 meters radius af Metropolis. Der ud over ligger IBC ca. 700 meter væk og HF&VUC ca. 600 meter.

I den anden ende af byen ligger UC SYD med pædagog uddannelsen. Dertil ligger Hansenberg tekniske erhvervs-skole, og byens gymnasier også i overkommelig gå og cykel afstand fra Metropolis.

Kolding som Kultur by

I Kolding er det svært at gå langt imellem de kulturelle tilbud og muligheder. Lige fra Teater og film, til et bredt udvalg af sports klubber og trænings muligheder. Et stort og bredt udvalg af koncerter på byens spillesteder og barer. Udstillinger både på Trapholt museum og i byens offentlige rum, og flere store velbesøgte offentlige arrangementer som Kultur natten og Kolding lysfestival.

Masser af muligheder for unge

I Kolding midt by, er gågaden fyldt med spændende muligheder for at gå i byen, på barer, diskoteker, cafeer og vin bar. Der findes noget for enhver smag. Det samme gælder for mængden af restauranter og fastfood steder.
Hvis man er mere til shopping, er der både rig mulighed for det i dagtimerne i Kolding gågade, eller i Kolding storcenter i den nordlige ende af byen.
Studieby Kolding har desuden samlet alle de steder du som studerende kan få rabat i Kolding by, i en lang og imponerede liste som kan ses på deres hjemmesiden.

Studiebykolding.dk
Studiebykolding.dk

En hjemmeside for studernde

På studieby Koldings hjemmeside, kan studerende finde masser af informationer om Ungdomsboliger, videregående uddannelser i Kolding, byens kultur liv og mulighederne for at opnå rabatter som studernde.